Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
За да направите бърза поръчка, моля обадете се на телефон: 0888204961

Луксозни дивани диван „ПИЕРО“ Руди Ан

Неповторима елегантност, невероятен комфорт, меки форми и съвременен дизайн.

Това е диван „ПИЕРО“, отворете дома си за него и той ще Ви се отблагодари, правейки вечерите спокойни и удобни, когато релаксирате пред телевизора с чаша в ръка или на сладка приказка с най-близките Ви хора.

Невероятно удобен, перфектен италиански механизъм за сън с 12 см. дебелина на матрака, който лесно и бързо превръща тази мебел в удобно място за отмора.

Цяла седалка, но елеганто прищипана и очертаваща трите места за сядане, изработена от високоеластичен омекотен HR32 дунапрен по форма с дебелина 14 см., обгърнати от 300 гр. силиконизирана вата, възглавници с пълнеж от качествен силиконизиран пух на гранули. Красива капитонирана облегална част.

И за да не изпадаме в ситуации „О боже, ще имаме гости – къде ще ги настаним !!! “ може да се възползвате от ъгловия диван „ПИЕРО“ създадени да бъдат заедно, ръка за ръка с канапето „ПИЕРО“. Накрая, когато приятелите Ви дойдат и последва “ УАУ „, ще се усмихнете и останете уверени в направения избор – модерният диван „ПИЕРО“.

Качеството е гарантирано !

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.