Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
За да направите бърза поръчка, моля обадете се на телефон: 0888204961

Луксозни дивани Руди ан ъглов диван „БРИСТОЛ“

Релаксирайте и забравете за стреса !

Ъгловият диван „БРИСТОЛ“ е модел създаден, за да Ви достави необходимия комфорт за качествена почивка у дома. Изключително мек, ергономичен – създаден специално за хора, които държат на висока облегална част, а тя е изработена от специален омекотен дунапрен по форма, подкрепящ кръста по най-добрия за Вас начин. Седалките са с два вида дунапрен HR35 и HR32 поставени върху зиг-заг пружини за допълнителен комфорт.

Това ъглово канапе „БРИСТОЛ“ бързо и изключително лесно може да утрои размера си, за да се излежавате или спите тройно по-комфортно. Огромната и удобна спалня, в която се превръща, е подходяща както за гости, така и за ежедневна употреба. В разтегнато положение височината на спане е същата като на седалката . Лежанката е с огромна ракла за багаж.

Вземете това ъглово канапе в гостната си и няма да съжалявате!

Качеството е гарантирано !

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.