Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
За да направите бърза поръчка, моля обадете се на телефон: 0888204961

Гаранция: 2 години

Допълнителен материал: Букови ламели от многослойна дървесина

Бранд: Матраци Класик

Произведен в: България



задай въпрос за продукта

Подматрачна усилена рамка Класик

Метална рамка, Ламели от многослойна дървесина, Устойчиви ПВЦ държачи

Моля, изберете размер за да видите цената.
136.00лв.

Цена за избран размер: лв.
ВАЖНО - промоции не се комбинират

Подматрачните рамки са предназначени за легла с двулицеви матраци. Те удължават тяхната експлоатация и са важна част от комфорта на съня. Осигуряват по-добра ортопедичност и вентилация. Изработени са от метална рамка и ламели от широколистен дървен материал, които са фиксирани посредством специални ПВЦ държачи.

Основната функция на подматрачните рамки е да бъдат еластични и устойчиви, за да подобряват комфорта на матрака. Ламелните скари осигуряват достатъчен достъп на въздух на двулицевите матраци. За хора с тегло над 100 кг се препоръчва те да бъдат допълнително усилени.

1. Букови ламели от многослойна дървесина

2. Олекотена метална рамка

3. Устойчиви ПВЦ държачи

Независимо от това колко са различни изискванията на нашите клиенти,всички те имат едно и също очакване : възстановяване чрез добър сън.При търсене на правилно решение за съня нищо не е оставено на случайността.Мебели Камбо предлагат голям избор от матраци,различни по структура и пълнеж,но задължително условие е при използване на двулицев матрак ,той да бъде поставен върху подматрачна рамка.Тя значително увеличава функционалните характеристики на използвания матрак и гарантира неговата ортопедичност.Също така осигуряват правилната циркулация на въздух,с което се предотвратява образуването на мухъл.Рамките на Мебели Камбо са изработени от метален профил 35 х 20 мм ,ламели от многослойна букова дървесина и гъвкави ПВС държачи.Те се характеризират с голяма здравина и дълъг срок на експлоатация.Предлагат се в два варианта – стандартна и усилена.Стандартната
рамка се препоръчва за хора до 100 кг и матраци с тегло под 10 кг/м³.Тя гарантира гъвкава поддръжка на гръбначният стълб.Когато се използва матрак с тегло над 10 кг/м³ и телесно тегло над 100 кг препоръчваме усилена подматрачна рамка.При нея е увеличен броя на ламелите.Има възможност за допълнителен монтаж на повдигащ механизъм,което ще осигури оптимално използване на подматрачното пространство.
Има вариант рамката да се използва като самостоятелно легло ако се поръчат допълнително крачета.Всички размери отговарят на българските и европейски стандарти.Има възможност да се изработват и нестандартни размери.
Подматрачните рамки са важна и неизменна част от Вашето легло.Те осигуряват почивка на гръбначния стълб и ставите в естествената им позиция.Това спомага за физическото възстановяване и добрият климат в леглото.

✔ Безплатна и бърза доставка

За всяка поръчка над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа със Еконт, Спиди, Лео Експрес

✔ Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

✔ Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

✔ Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси за работа с продуктите.

Подматрачна усилена рамка Класик
Ревю на Подматрачна усилена рамка Класик

Доволна съм. Поръчах си тази подматрачна рамка и съм много доволна от нея. Препоръчвам я на всички, които търсят стабилна опора.

4.7 / 5 звезди

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.