Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
За да направите бърза поръчка, моля обадете се на телефон: 0888204961

Мека мебел Галера Ергодизайн

Мека мебел Галера

Изработка, съчетаваща техники неподвластни на времето, превръща всеки детайл в символ. Тапициран в естествена кожа, моделът е с обемисти седалки и удобни подглавници, за да можете да потънете в съвършения комфорт. Масивната дървесина в стил „винтидж“, обработена с пчелен восък, създава истинско усещане за история във вашия хол, но и ще позволи да се радвате на мебелта години напред.
)Характеристики на модела

Опция за изработка в луксозна естествена кожа, внос от Италия. Избор от 6 цвята.
Основа от масив, обработен с пчелен восък. Устойчивост на удари и надраскване. Избор от 6 цвята.
Пълнежът на седалките е комбинация от висококачествена полиуретанова пяна с плътност 30 кг/м3 и антибактериален силиконов пух, осигуряваща мекота и комфорт при сядане
Сваляеми калъфи на седалките, облегалките и подглавниците (с цип).
Двойни подсилени шевове
Дишаща 3D мрежа. Постоянна проветливост на материята, което възпира появата на бактерии и плесени в пълнежа.

Опция за механизъм за сън – SEDAFLEX (Белгия). Матрак с подматрачни ламелни рамки. Пространство за сън с размери – 153 x 183 см.
Компактен размер – 245 см.
Табуретката може да бъде, както в ляво, така и в дясно. С пространство за съхранение.
Качество от Ергодизайн. 2 години гаранция
Опция за изработка също в дамаска или еко кожа. Изберете от Каталог Материали в пет ценови групи според качеството на материалите.
Опция за поръчка на допълнителни декоративни възглавници
Мека мебел Галера

6
7
J1
L7
Мека мебел Галера1

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.