Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
За да направите бърза поръчка, моля обадете се на телефон: 0888204961

Бебешки матраци iSleep Baby Puzzle

Baby Puzzle е твърд, ортопедичен бебешки матрак. Ядрото му е от 100% високоеластична пяна, която осигурява правилна позиция на гръбнака и крайниците, препоръчителна за периода на интензивен растеж. За да спи вашето бебе още по-спокойно, добавихме комфортен слой пяна в текстила за най-деликатен контакт с нежната бебешка кожа. Текстилът е с антиалергична и антибактериална обработка.

Baby Puzzle не съдържа кокос и осигурява здравословна среда за сън с дишащ борд по цялата обиколка на матрака за максимална проветривост и извеждане на влагата.

Матракът може да се обръща и върти, като се препоръчва завъртането в позицията глава-крака поне два пъти годишно. Това възпрепятства износването на материалите на едно място и гарантира по-спокоен и комфортен сън за вашето дете.

За максимална хигиена е добре върху матрака да се използва непромокаем протектор, както и самият матрак да се постави на подматрачна рамка. Рамките на iSleep са висококачествени и се сглобяват лесно, подобряват комфорта и не позволяват задържане на влага и прах.

Матраците на iSleep се опаковат на вакуумирано руло, което ги запазва идеално чисти до тяхното отваряне.

  • Произведен в Португалия
  • Високоеластична пяна за правилна позиция на тялото
  • Проветрив борд за хигиенична среда за съд
  • Антиалергичен и антибактериален текстил
  • Без кокос

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.