Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
За да направите бърза поръчка, моля обадете се на телефон: 0888204961

Ratio x Magniflex | НАУКАТА ЗА СЪНЯ | ЕП. 1

Стартирайки през февруари, Magniflex и Ratio си партнираме за серия от подкасти и събитие, всички обвързани с темата за важността на съня.

В епизод 1, Петко Желязов и Никола Кереков обсъждат какво казва науката за важността от съня:

  • Недоспиването води до натрупване на стресовия хормон кортизол
  • 24 без сън се отразяват на менталното състояние като няколко промила алкохол
  • Сънят контролира хормоните на апетита, затова недоспиването води до проблеми с килограмите
  • Важността на съня при спортистите, известна на учените още от древността
  • Физическата активност е особено важна за здравето и за добрия сън

И много други важни неща, които ще научите в епизода:

Ratio са екип от млади ентусиасти, които се интересуват от различните аспекти на науката и искат да споделят нейните мистерии на достъпен език. Вече над 10 години, организират събития, форуми, видео и подкасти на различни научни тематики. Екипът включва хора с всевъзможни професии – от маркетолози до микробиолози, обединени и вдъхновени от науката и нейните постижения.

Водени от вярата, че грижата за съня е наслада от живота, през тази година работим заедно с Ratio, за да издигнем разбирането за важността от съня на още едно ниво.

 

 

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.