Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
За да направите бърза поръчка, моля обадете се на телефон: 0888204961

Луксозно тапициранo легло Dream Sleeping Set

Предлага ви различно изживяване за сън със стилната си табла, състояща се от CNC изрязани квадрати, всяка част от които е обработена от майстори тапицери, и функционалната си основа с голяма площ за съхранение.
Благодарение на технологията Pocket Spring има максимален комфорт, осигурен от ядрото от индивидуално пакетирани пружини, гарантиращи прецизно разпределение на тежестта на тялото, подобрява кръвообращението и осигурява правилна поддръжка на гръбначния стълб, съпрузите с различна височина и тегло не се смущават от неволни завъртания по време на сън. Ортопедичният слой на двете повърхности поддържа перфектната опора на гръбначния стълб, осигурена от технологията Pocket Spring. Дамаската с висока въздушна пропускливост на повърхността ви позволява на вашия матрак да диша по-комфортно и ви предпазва от изпотяване. Благодарение на плюшената си материя с мека текстура, тя отваря вратите за топъл сън за вас.
1.Луксозно тапицирани капитонирани бази
2.Дебелина на Дъното- 8 мм.
3.100 % Стоманена конструкция 1,2 см
4.Свързващ базите елемент против разместване
5.Хидравличен амортисьорен механизъм 750 N-2 бр.
6.Практична и удобна дръжка за повдигане на рамките
7.Тръбни профили 4*2 см подкрепящи дървените рамки
8.Плавна Стоп Система улесняваща вътрешното обслужване
9.Държач против разместване на матрака

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.