Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
За да направите бърза поръчка, моля обадете се на телефон: 0888204961

Възглавница Дормео Голдън Найт Класик

Тази класическа възглавница оказва най-добрата опора за главата и врата на местата, където е най-необходимо. Идеална за всички пози на сън. Височината може да се регулира според личните предпочитания. Осигурява антибактериална защита и дълготрайна свежест. Пере се при 60℃. Размери: 50×60 см и 70×80 см.
Възглавница Голдън Найт Класик с регулируема височина
С Дормео възглавница Голдън Найт Класик подобряваш съня си, защото оказва подходяща опора на главата и врата, там, където е най-необходимо. Подходяща за всякакви позиции на сън: настрани, по гръб и корем.

Комбинацията от фибри Уелслийп Адванст и третирането със Силпур осигуряват свежест и отлична хигиена по време на сън.

Микрофибрите Уелслийп Адванст са много дребни, изключително меки и отлично проветриви. Уникалната им структура създава допълнителен обем на възглавницата.

Третирането Силпур използва естествените антибактериални характеристики на среброто за дълготрайни свежест и чистота.

Системата Еър Екс осигурява отлична проветривост
Възглавницата се разкопчава от едната страна, като може да се прибавя и отстранява от пълнежа. Можеш индивидуално да регулираш височината на възглавницата според собствените си предпочитания.

Специално се препоръчва за всеки, който:
Желае вратът и главата да са в правилна позиция по време на сън
Желае възглавницата му да е с антибактериална защита
Желае отлични хигиена и свежест по време на сън

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.