Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
За да направите бърза поръчка, моля обадете се на телефон: 0888204961

Възглавница Octaspring®Dormeo®

Възглавница Octaspring® е най-дишащата възглавница на Dormeo®. Идеална за всеки, който спи по гръб и настрани. Революционната технология Octaspring® с пружини от Ecocell® и мемори пяна я превръща в мечтаната възглавница. Тя е адаптивна, дишаща и хигиенична. Избираш от 2 височини: 12 cм и 16 cм. Размер 40х60 cм. Переш калъфката на 40℃.
Възглавница Дормео Октаспринг® комбинира комфорта от класическа мемори пяна и Екосел® опора.

Създадена с революционната Октаспринг® технология, тя има дизайн на пчелна пита и е 8х по-дишаща от плътната пяна, което допринася за по-свежата, суха и хигиенична среда за сън.

ТЕХНОЛОГИЯ OCTASPRING®
Първата възглавница, създадена с революционната Octaspring® технология. В основата си има 24 пружини от пяна, които са с дизайн на пчелна пита. Те правят възглавницата до 8х по-дишаща от традиционните възглавници с пяна.

12 Octaspring® пружини от Ecocell® пяна от външната страна, за да осигурят нужната опора на врата
12 Octaspring® пружини от мемори пяна в сърцевината, за да поемат нежно извивките на главата.
Дишащите пружини осигуряват несравнима опора и комфорт за врата и главата по време на сън, за да спиш пълноценно и качествено. Octaspring® пружините винаги заемат първоначалната си форма, без значение какъв натиск им се оказва. Благодарение на тяхната 3D адаптивност, реагират и се адаптират към всяко движение на главата.
ЛИНИЯ DORMEO Хармония
ПОКРИТИЕ 100% polyester
ПРОГРАМА DORMEO спане
РАЗМЕРИ 40x60x12 cm / 40x60x16 cm
ЯДРО Octaspring®, Ecocell®
МИЕЩА СЕ Пери при 40 °C

ЗАЩО ТАЗИ ВЪЗГЛАВНИЦА Е РАЗЛИЧНА ОТ ОСТАНАЛИТЕ?
Възглавница Октаспринг е:

АДАПТИВНА
В средата на възглавницата Octaspring® пружините са от мемори пяна. Там е по-меко, по-нежно, по-адаптивно. Octaspring® пружините се напасват индивидуално по врата и главата, а това е гаранция за спокоен сън. Допълнително слоевете мемори пяна ти дават много нежна грижа за всяка извивка. Лягаш и всяка част си намира мястото. За спокойна нощ и здравословна почивка.

ДИШАЩА
Възглавница Octaspring® освен удобна е и дишаща. Направена е от хипоалергични материали. Пружините от пяна Octaspring® са до 8 пъти по-дишащи от плътната пяна. Това означава сън без претопляне и мокра калъфка. Уникалната структура на възглавницата осигурява постоянна циркулация на въздуха. Всяко движение на главата помага на топлия и влажен въздух да преминава извън възглавницата. Слоевете от мемори пяна са специално перфорирани и образуват въздушни канали, за да осигуряват нужната проветривост. По този начин възглавница Октаспринг осигурява свежа и здравословна среда за сън нощ след нощ.

ХИГИЕНИЧНА
Възглавница Октаспринг е направена от хипоалергични материали. Осигуряваш си сън в среда без акари и бактерии. Octaspring® е равно на кристална чистота. Калъфката на възглавницата е по италиански дизайн за нежно и приятно докосване. За твое удобство добавихме цип, с който лесно сваляш калъфката и переш на 40⁰С.

Възглавницата предлага чудесна опора и комфорт и е идеална за тези, които спят по гръб и настрани, и особено за тези, на които им е топло по време на сън.
КАК ДА ИЗБЕРЕШ ПОДХОДЯЩАТА ЗА ТЕБ?
Избираш от 2 височини: 12 или 16 см.

Ако си с по-широки рамене и спиш настрани, трябва да избереш по-високата възглавница, за да може да запълни празното разстояние между матрака и рамото ти. Ако си с по-тесни рамене, тогава 12 см е по-подходяща за теб. Избери правилната за теб и се наслаждавай на пълноценен и спокоен сън без хъркане.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ ВЪЗГЛАВНИЦА OCTASPRING®
Получаваш отлична адаптивност благодарение на иновативната Octaspring® технология;
До 8 по-дишаща от стандартните възглавници с пяна;
Избираш подходящата височина за теб: 12 см и 16 см;
Идеална за тези, които спят по гръб и настрани;
Переш калъфката на 40°C;
Калъф по италиански дизайн за нежно и приятно докосване.
СЪСТАВ:
Външна част: 100% полиестер
Ядро: Мемори пяна, 12 бр. пружини Octaspring, 12 бр. пружини Ecocell

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.