Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
За да направите бърза поръчка, моля обадете се на телефон: 0888204961

Тапицирано легло Стило Mебели Моб

Тапицирано легло „Стило“ – изваяно до най – малкия детайл! Tапицирано с висококачествена еко кожа с прошити детайли. Леглото може да се използва с еднолицев или двулицев матрак със съответните размери (виж по-долу). Разполага с рамка и повдигащ механизъм, благодарение на който можете са използвате площта под матрака с цел съхранение на завивки, одеяла и др./ Като допълнение са добавени подпори в ъглите на спалнята с цел по-добра издръжливост.

Материали: група 1: Elpo Soft 44825
* с възможност за избор на цвят, декор и тапицерия
* цената на леглото е без матрак

С новото тапицирано легло Стило мебели Моб ще усетите духа на Южна Италия в спалнята си. То е изключително подходящо за хора, които обичат истинските преживявания. Леглото е изработено с изключително здрава и много мека и деликатна еко кожа, която предпазва при непредвидени ситуации. Има опция повдигащ се механизъм.

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.