Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
За да направите бърза поръчка, моля обадете се на телефон: 0888204961

10 % МАТРАК FIGARO BY PIERRE CARDIN MAGNIFLEX СОФИЯ 160/200 – МАТРАЦИ 160/200

FIGARO BY PIERRE CARDIN
Колекция Premio
Figaro е среден матрак, който комбинира предимствата на Memory Foam HD, която разпределя тежестта на тялото и Gel Foam, която носи усещане за свежест. Допълнителен комфорт носи пришит топматрак, а текстилът е деликатен и копринено мек.
Двулицев матрак със средна твърдост
Високотехнологично двуслойно ядро
Пришит топматрак Memory Foam HD® в ядрото Memory Foam HD ® в топматрака Gel Foam®
Луксозен текстил с изящен релеф
Цена за нестандартни размери: 799 лв/кв.м

Колекция Premio
Предимства на продукта Memory Foam HD, Memosoft®
Степен на твърдост Среден
Гаранция Безсрочна
Височина 26
НАЛИЧНИ 160/200 – 1 БР ОТВОРЕНИ МОСТРИ
НАЛИЧНИ 82/190 – 6 БР ОТВОРЕНИ МОСТРИ

Figaro by Pierre Cardin е двулицев матрак със средна твърдост и високотехнологично двуслойно ядро, което предоставя балансирана опора. То съчетава Memory Foam HD и Gel Foam, които гарантират суха и комфортна среда за сън чрез разпределяне на тежестта на тялото и охлаждащ ефект. Пришият топматрак носи допълнителна мекота и подобрява почивката, а изящният релеф и луксозният текстил превръщат Figaro в стилно допълнение към Вашата спалня.

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.